Gå til innhold

Earthdance den 26. september 2009

august 28, 2009

Earthdance ble skapt i 1996 av kunstner/musiker Chris Decker, som en visjon for å samle hele verden gjennom en universell danse- og musikkplattform og har nå blitt den største globale synkroniserte dansehendelse i verden. Hva som begynte med 22 byer i 18 land i 1997 har nå opptrådt i over 360 steder i 60 land i 2007 alene! Mens bakgrunnen var den globale elektroniske musikkscenen har Earthdance nå vokst til å inkludere et mangfold av sjangere som inkluderer verdensmusikk, jazz, hip-hop, folk og reggae.

Earthdance har gjennom sine arrangementer vist hvordan den potensielle kombinasjonen av musikk, dans og teknologi kan bli benyttet for positive og humanitære mål. I en natt over hele kloden samles folk for å danse som et globalt fellesskap forent med en kollektiv visjon for fred og humanitære mål.

Earthdance fortsetter å vokse i størrelse og bredde og i år vil man inkludere så mange mennesker på planeten som mulig gjennom et antall nye initiativer og ved å lage Prayer for Peace tilgjengelig for alle. Årets tema vil være Velsigne barna ettersom aktivitetene rundt om i verden fokuserer på saker som støtter barn både lokalt og internasjonalt.

“Gode foreldre gir deres barn røtter og vinger.”

– Jonas Salk
Gi dem røtter for å holde dem på sikker grunn gjennom harde dager og gi dem vinger for å sveve over alt og utforske nye verdener og fly lenger enn det vi selv noen gang har gjort.

Earth Dance.org

earth-dance-logo1

Reklamer
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: