Gå til innhold

Oneness Day Petition

august 28, 2009

Humanity’s Team, kalt en sivil rettighetsbevegelse for sjelen, er en spirituell bevegelse viss formål er å kommunisere og fremme troen på at vi alle er en, sammen med Gud og livet, i en felles global tilværelse slik at atferden til menneskeheten kan skifte slik at den reflekterer denne forståelsen. Bevegelsen, som ble dannet av den spirituelle forfatteren Neale Donald Walsch i 2003, som et svar på krisen han så menneskeheten var konfrontert med i etterkant av hendelsene den 11. september 2001, har nå over 20.000 tilhørere fra mer enn 90 land på 6 kontinenter.

Humanity samler nå 50.000 signaturer for å få FN til å erklære en Enhetsdag, en dag satt til side og omfavnet av individer, samfunn og nasjoner for å feire, diskutere og erfare vårt fellesskap, mens vi samtidig anerkjenner og respekterer vårt vakre kulturelle mangfold…en dag for å samles i enhet til det beste for den menneskelige familien.

Folk som Neale Donald Walsch, Marianne Williamson, Joe Vitale, Deepak Chopra, Timothy Freke og Nobelfredsprisvinner erkebiskop Desmond Tutu har allerede signert!

Se: Six Year Global Oneness Initiative.

Humanity’s Team.org

HumanitysTeam_180w

Reklamer
No comments yet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: